Centru de activitate Chicco Alba ca Zapada si cei 7 pitici
fashiondays.ro

Jucarie Chicco Panou 2 in 1 centru de activitate “Alba ca Zapada si cei 7 pitici” 0 luni+Este o jucarie tip panou electronic conceputa pentru patuturile de lemn.  Face parte din gama “Fairy Tale” (Basm). Reprezinta jucaria ideala care linisteste si distreaza copilul de fiecare data cand se trezeste.

CARACTERISTICI:
– 30 minute de melodii;
– 2 modalitati de joaca:
1. RELAXARE („a sosit momentul pentru somnic!” – Alba ca Zapada adoarme bebelusul in sunetele linistitoare ale melodiilor). Luminita de veghe dispusa in interiorul marului de pe panou insoteste bebelusul pe tot parcursul somnului, facandu-l sa simta in siguranta.
2. JOACA („E momentul pentru joaca!” – copilul trage de snurul cu figurina in forma de pasare si activeaza melodiile antrenante).
– Alte modalitati de joaca: distreaza-te  cu piticul din buzunarul de pe panou; descopera oglinda de sub frunzulita, exploreaza suprafetele variate. Toate aceste activitati conduc la dezvoltarea senzoriala a copilului.
– Luminitele delicate dezvolta acuitatea vizuala.
– Melodiile suave linistesc si distreaza copilul, dezvoltandu-i sensibilitatea muzicala.
– Acest centru de joaca, reprezinta un mod de accesare a primelor activitati ale bebelusului, invatandu-l sa-si coordoneze miscarile de timpuriu.

Pret 144  115 RON

Magazin chicco
Colectia PrinteseleDisney

 Reducere Centru de activitate Chicco Alba ca Zapada si cei 7 pitici

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner