Hai in Lumea Minunata a Personajelor Disney!

Citești

#Cadou Ravensburger Jocul Memoriei Clubul lui Mickey Mouse

Jocuri Disney Mickey Mouse

#Cadou Ravensburger Jocul Memoriei Clubul lui Mickey Mouse

Jocul Memoriei Clubul lui Mickey Mouse
fashiondays.ro

Acest joc captivant necesita o buna memorie si abilitati de concentrare. Cine va gasi primul cartile cu imaginile corespondente? Copiii mici sunt adesea mai buni la acest joc datorita memoriei vizuale excelente.

Pret  59.9 RON

Magazin BestKids
Colectia MickeyMouse

 Reducere Ravensburger Jocul Memoriei Clubul lui Mickey Mouse

Lansat in 1 iunie 2007, BestKids si-a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii – de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate sau carti. Adresat copiilor si parintilor de toate varstele. Rapid, sigur si eficient – produsele cumparate sunt impachetate si ajung in cel mai scurt timp la destinatie. Ideal pentru a face un cadou celor dragi din tara, dar si util parintilor sau persoanelor a caror activitate zilnica nu le permite cautarea acestor produse in magazinele de specialitate. Si toate acestea la cel mai bun pret.

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner

 
Jocul memoriei - clubul lui mickey mouse
fashiondays.ro

Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891! Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume. Tehnologia Softclick garanteaza 100% o fixare cat mai exacta. Fiecare piesa este individual realizata, manual si se potriveste doar in locul special stabilit, pentru o intercalare perfecta. Decupajul piesei este desenat si taiat manual A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Singurul producator de puzzle-uri premium, ofera un nivel al calitatii inegalabil, fiecare produs este testat din punct de vedere al culorii, formei perfecte etc. Ravensburger ofera cea mai mare varietate de puzzle-uri si cele mai renumite licente: Disney, Hello Kitty, Spidermanu2026Acest joc captivant necesita o buna memorie si abilitati de concentrare. Cine va gasi primul cartile cu imagie corespondente? Copiii mici sunt adesea mai buni la acest joc datorita memoriei vizuale excelente. Obiectivul jocului este sa aduni cat mai multe perechi de carti. Castigatorul este cel care la sfarsitul jocului aduna cele mai multe perechi de carti. Dimensiune cutie: 19x19x5

Brand Ravensburger

Pret 50.90 RON

Magazin Ookee

Colectia MickeyMouse 

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner