Secret Garden: Three Mini Journals | Johanna Basford
fashiondays.ro

Agende Tumble down the rabbit hole and find yourself in an inky black-and-white wonderland. Following on from the success of the best-selling colouring book Secret Garden by Johanna Basford, this set of three mini journals has beautifully illustrated covers decorated with gold foil and is packaged as a gift set. Each journal contains 64 blank pages for your notes and sketches. Appealing to all ages, the intricately realised world of the secret garden is both beautiful and inspirational.

Pret  58.5 RON

Comanda in magazinul carturesti
Colectia Disney Frozen

 Reducere Agende JohannaBasford Secret Garden: Three Mini Journals | Johanna Basford

De ce Carturesti?

Pentru ca au vorbit cu cei de la Sinapseria si au pus Bucurestiul pe cale la pedale. Altfel spus, pe bicicleta toate pachetele vor fi livrate în aceesi zi cu plasarea comenzii sau cel târziu a doua zi. Iar orasul va ramâne mai putin poluat, mai putin aglomerat si ceva mai oxigenat.

Sinapseria este un serviciu de curierat rapid pe bicicleta. Prin fiecare livrare pe care o fac, oamenii de pe bicicletele lor de zburat reduc nivelul de dioxid de carbon pe care masinile îl ridica în trafic. Iar noua ne place foarte mult ce fac pentru ca nimic nu este prea mult pentru a trai într-un oras mai curat.

Livrari cu bicicleta în aceeasi zi în Bucuresti!

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner