Moleskine Star Wars VII Limited Edition Lead Villain - Large Ruled Notebook | Moleskine
fashiondays.ro

Agende Moleskine celebrates the release of Star Wars VII: The Force Awakens with this limited edition notebook featuring a spectrograph concept of the film’s lead villain! This large notebook is 21 x 13 cm with 240 pages, featuring Moleskine’s classic rounded corners, ribbon bookmark and elastic closure. Decorated with a colour cover, Star Wars-themed artwork throughout and dedicated inserts, this notebook is a must-have for all those who have been seduced by the Dark Side of the Force!

Pret  76.5 RON

Comanda in magazinul carturesti
Colectia Disney StarWars

 Reducere Agende Moleskine Moleskine Star Wars VII Limited Edition Lead Villain - Large Ruled Notebook | Moleskine

De ce Carturesti?

Pentru ca au vorbit cu cei de la Sinapseria si au pus Bucurestiul pe cale la pedale. Altfel spus, pe bicicleta toate pachetele vor fi livrate în aceesi zi cu plasarea comenzii sau cel târziu a doua zi. Iar orasul va ramâne mai putin poluat, mai putin aglomerat si ceva mai oxigenat.

Sinapseria este un serviciu de curierat rapid pe bicicleta. Prin fiecare livrare pe care o fac, oamenii de pe bicicletele lor de zburat reduc nivelul de dioxid de carbon pe care masinile îl ridica în trafic. Iar noua ne place foarte mult ce fac pentru ca nimic nu este prea mult pentru a trai într-un oras mai curat.

Livrari cu bicicleta în aceeasi zi în Bucuresti!

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner