Moleskine Star Wars Limited Edition Plain Pocket Luke Skywalker Notebook | Moleskine
fashiondays.ro

Agende Pay homage to film’s biggest space saga with Moleskine’s Limited Edition Star Wars Notebook. Features a quote from fan-favourite Luke Skywalker on a glossy black front cover with white debossing text, this pocket hardcover notebook measures 14 x 9cm and comes with 192 plain acid-free pages, a grey ribbon bookmark and an expandable inside pocket. Picture inserts feature full page images from the films and its intergalactic setting. A company history features inside the cover, as does a name and address page. It is secured shut with Moleskine’s signature elastic closure in grey.

Pret  63 RON

Comanda in magazinul carturesti
Colectia Disney StarWars

 Reducere Agende Moleskine Moleskine Star Wars Limited Edition Plain Pocket Luke Skywalker Notebook | Moleskine

De ce Carturesti?

Pentru ca au vorbit cu cei de la Sinapseria si au pus Bucurestiul pe cale la pedale. Altfel spus, pe bicicleta toate pachetele vor fi livrate în aceesi zi cu plasarea comenzii sau cel târziu a doua zi. Iar orasul va ramâne mai putin poluat, mai putin aglomerat si ceva mai oxigenat.

Sinapseria este un serviciu de curierat rapid pe bicicleta. Prin fiecare livrare pe care o fac, oamenii de pe bicicletele lor de zburat reduc nivelul de dioxid de carbon pe care masinile îl ridica în trafic. Iar noua ne place foarte mult ce fac pentru ca nimic nu este prea mult pentru a trai într-un oras mai curat.

Livrari cu bicicleta în aceeasi zi în Bucuresti!

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner