Moleskine Minnie Mouse Limited Edition Ruled Large Notebook | Moleskine
fashiondays.ro

Agende Let Mickey’s favourite companion become yours with Moleskine’s Limited Edition Minnie Mouse Notebook. Featuring Minnie’s iconic polka dot print in black, this large hardcover notebook measures 21 x 13cm and comes with 240 ruled acid-free pages, a red ribbon bookmark, and an expandable inside pocket. A company history features inside the cover, as does a name and address page and sticker inserts which can be used throughout. It is secured shut with Moleskine’s signature elastic closure in red. A Disney dream for any fan!

Pret  76.5 RON

Comanda in magazinul carturesti
Colectia Disney MinnieMouse

 Reducere Agende Moleskine Moleskine Minnie Mouse Limited Edition Ruled Large Notebook | Moleskine

De ce Carturesti?

Pentru ca au vorbit cu cei de la Sinapseria si au pus Bucurestiul pe cale la pedale. Altfel spus, pe bicicleta toate pachetele vor fi livrate în aceesi zi cu plasarea comenzii sau cel târziu a doua zi. Iar orasul va ramâne mai putin poluat, mai putin aglomerat si ceva mai oxigenat.

Sinapseria este un serviciu de curierat rapid pe bicicleta. Prin fiecare livrare pe care o fac, oamenii de pe bicicletele lor de zburat reduc nivelul de dioxid de carbon pe care masinile îl ridica în trafic. Iar noua ne place foarte mult ce fac pentru ca nimic nu este prea mult pentru a trai într-un oras mai curat.

Livrari cu bicicleta în aceeasi zi în Bucuresti!

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner