Carnet - Moleskine Hello Kitty Pocket Ruled Premium Limited Edition Notebook | Moleskine
fashiondays.ro

Agende Cute and with enduring charm: this soft-hued clothbound Limited Edition Notebook features the ever-adorable Hello Kitty. Graphics continue on the endpapers and on a special set of stickers inside. Bring a ray of gentle sunshine to your notes with this Hello Kitty Premium Limited Edition Notebook.Hard Cover with Hello Kitty Limited Edition ThemeRounded cornersElastic closureMatching bookmark ribbon70 gsm, acid-free, ivory-colored paperThemed stickersExpandable inner pocket in the backΓÇ£In case of lossΓÇ¥ printed on the flyleafReusable themed paperband B-SIDE featuring additional printed toolsLies flat, opens at 180┬░The history of Moleskine is inside

Pret  68 RON

Comanda in magazinul carturesti
Colectia Disney HelloKitty

 Reducere Agende Moleskine Carnet - Moleskine Hello Kitty Pocket Ruled Premium Limited Edition Notebook | Moleskine

De ce Carturesti?

Pentru ca au vorbit cu cei de la Sinapseria si au pus Bucurestiul pe cale la pedale. Altfel spus, pe bicicleta toate pachetele vor fi livrate în aceesi zi cu plasarea comenzii sau cel târziu a doua zi. Iar orasul va ramâne mai putin poluat, mai putin aglomerat si ceva mai oxigenat.

Sinapseria este un serviciu de curierat rapid pe bicicleta. Prin fiecare livrare pe care o fac, oamenii de pe bicicletele lor de zburat reduc nivelul de dioxid de carbon pe care masinile îl ridica în trafic. Iar noua ne place foarte mult ce fac pentru ca nimic nu este prea mult pentru a trai într-un oras mai curat.

Livrari cu bicicleta în aceeasi zi în Bucuresti!

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner