Hai in Lumea Minunata a Personajelor Disney!

Citești

Ecoiffier Bucatarie Hello Kitty

Hello Kitty Jucarii Disney

Ecoiffier Bucatarie Hello Kitty

Bucatarie Hello Kitty
fashiondays.ro

Caracteristici: ideala pentru fetite, are numeroase piese si accesorii, cutit si furculita, sare si piper, farfurie, pahar, cratita etc. Varsta Recomandata: 1 – 5 ani. Dimensiuni: 42 x 27.5 x 60

Pret 99 69 RON

Magazin BestKids
Colectia HelloKitty

 Reducere  Ecoiffier Bucatarie Hello Kitty

Lansat in 1 iunie 2007, BestKids si-a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii – de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate sau carti. Adresat copiilor si parintilor de toate varstele. Rapid, sigur si eficient – produsele cumparate sunt impachetate si ajung in cel mai scurt timp la destinatie. Ideal pentru a face un cadou celor dragi din tara, dar si util parintilor sau persoanelor a caror activitate zilnica nu le permite cautarea acestor produse in magazinele de specialitate. Si toate acestea la cel mai bun pret.

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner

 
fashiondays.ro

Caracteristici: Ideala pentru fetite. Include: bucatarie, chiuveta cu robinet, aragaz, etajere, cuptor. Accesorii: cutit, furculita, sare si piper, farfurie, cratita, pahar, brocolli, portocala etc. Usa de la cuptor se deschide.Are desenat si un ceas.Varsta Recomandata: 1.5 – 5 ani.Dimensiuni: 42 x 27.5 x 60 cm. 

Brand Ecoiffier

Pret 101.90 RON

Magazin Ookee

Colectia hellokitty 

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner