#CadouDeIepuras Mina LEGO Minecraft (21118)

#CadouDeIepuras Mina LEGO Minecraft (21118)

Intra in mina pe riscul tau! Trebuie sa-ti pui armura de fier pentru aceasta expeditie periculoasa. Apuca tarnacopul de fier si aventureaza-te in intuneric, dar fii atent la bandele ostile ce stau la panda in profunzimea minei. Plaseaza dinamita si activeaza functia de explozie pentru a arunca in aer chipul de piatra. Apoi incarca minereurile pretioase, sari in vagonetul de mina si treci iute pe langa Taratoare, zombi si schelet, folosind sabia de fier pentru a-i tine la distanta pana ajungi in siguranta la suprafata. Totul intr-o zi de lucru pentru eroul LEGO® Minecraft„¢! Reconstruieste setul pentru mai multe creatii LEGO Minecraft. Include o minifigurina Steve cu arme si accesorii, plus un schelet, zombi, paianjen si un Creeper„¢.

Pret  499.99 RON

Comanda in magazinul jucarie
Colectia Lego

 Reducere Mina LEGO Minecraft (21118)

Jucarie este magazinul online al fabricii de jucării D-Toys care oferă cea mai mare colecție de jocuri și jucării proiectate și fabricate în România! Lansată în anul 2001, compania D-Toys își dezvoltă permanent gama de produse, oferind o mare varietate de puzzle-uri pentru copii și adulți, jocuri educaționale si creative, jocuri de societate si de strategie, de logică, de îndemânare și de familie, cărți de joc, dar și jucării din lemn.

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner

Mina LEGO Minecraft (21118)

Mina LEGO Minecraft (21118)

Intra in mina pe riscul tau! Trebuie sa-ti pui armura de fier pentru aceasta expeditie periculoasa. Apuca tarnacopul de fier si aventureaza-te in intuneric, dar fii atent la bandele ostile ce stau la panda in profunzimea minei. Plaseaza dinamita si activeaza functia de explozie pentru a arunca in aer chipul de piatra. Apoi incarca minereurile pretioase, sari in vagonetul de mina si treci iute pe langa Taratoare, zombi si schelet, folosind sabia de fier pentru a-i tine la distanta pana ajungi in siguranta la suprafata. Totul intr-o zi de lucru pentru eroul LEGOu00AE Minecraftu2122! Reconstruieste setul pentru mai multe creatii LEGO Minecraft. Include o minifigurina Steve cu arme si accesorii, plus un schelet, zombi, paianjen si un Creeperu2122.

Brand LEGO

Pret 499.90 RON

Magazin Ookee

Colectia LEGO 

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner