Scaun de masa Chicco Polly 2 in 1, Best Highchair, medalie aur la Mother & Baby Awards

Scaun de masa Chicco Polly 2 in 1, Best Highchair, medalie aur la Mother & Baby Awards

Scaun de masa Chicco Polly 2 in 1 WoodFriends 6luni+Chicco Polly 2 in 1 este un scaun de masa conceput a fi utilizat incepand cu varsta de 6 luni pana la 3 ani. In prima etapa de crestere a copilului acest scaun de masa este un produs extrem de util atat parintilor dar si copilului astfel incat diversificarea hranei se poate face intr-un mod placut sigur si confortabil. In momentul in care copilul invata sa manance singur reductorul scaunului de masa poate fi inlaturat iar tavita poate fi detasata copilul putand fi asezat astfel la masa parintilor bucurandu-se impreuna de unul dintre momentele frumoase si importante ale zilei.

Functionalitati:

– Reductor captusit si detasabil, pentru asigurarea unui confort sporit si siguranta in primele luni din momentul diversificarii hranei, cand bebelusul nu poate sta foarte bine in sezut.
– Spatarul este ajustabil in 3 pozitii.
– Suportul pentru picioare  poate fi dispus in pozitie orizontala, pentru a crea un spatiu confortabil copilului, dupa momentul finalizarii mesei in conditiile in care acesta va dori sa se relaxeze.
– Acest suport  poate fi reglat in inaltime, in 3 pozitii distincte, astfel incat piciorusele copilului sa fie pozitionate in mod corect, in functie de fiecare etapa de crestere a acestuia.
– Cadrul scaunului de masa este ajustabil in inaltime in 7 pozitii distincte, astfel incat, pe masura ce copilul se dezvolta, sa poata fi pozitionat si la masa parintilor.
– Polly 2 in 1 dispune de 2 roti (montate in spatele bazei inferioare a scaunului), pentru a putea fi deplasat cu usurinta in casa si de 2 opritoare antialunecare, pentru o siguranta maxima, in conformitate cu prevederile normativelor europene.

Pret  650 RON

Magazin chicco
Colectia CarteaJunglei

 Reducere Scaun de masa Chicco Polly 2 in 1 WoodFriends 6luni+

Intra si tu in lumea de basm Disney!

Email:Delivered by FeedBurner